tiistai 24. toukokuuta 2011

Mitä kuuluu, kukkuluuruu?

Tutu alkaa taas heräilemään horroksesta ja kerrottavaa on paljon!

Tanssit ovat nyt omalta osaltani taas tanssittu, sillä tanssikouluni ei valitettavasti kesällä tarjoa opetusta. Valitettavasti aikani ei riittänyt osallistua oman tanssikouluni esityksiin ja Amanda, unohdin laittaa niistä näytöksistä sinulle viestiä! Anteeksi! Opinnäytetyöni on hiomista vaille kansissa ja kesäkuun alussa odottaa loppuseminaari ja kypsyysnäyte, joiden myötä saan vihdoin tutkintoni valmiiksi. Hain myös erääseen maisteriohjelmaan ja pääsin kyseisen ohjelman haastatteluvaiheeseen, joten saan vielä jännittää sitä.

Tumblr_ll8nijqjvi1qjdanxo1_500_large
http://turning-pointe.tumblr.com/post/5660296182


Mitä ihmettä sitä puuhaa, kun kesällä ei pääse tanssimaan? Olen suunnitellut ostavani kesäksi joogakortin siihen samaiseen joogamestaan, jossa kävin kokeilemassa talvella eli Yoga Nordiciin. Jooga olkoot siis kesän päälaji ja oheistreeniä jatkan samalla tavalla kuin tanssinkin ohella eli juoksemalla, venyttelemällä ja lihasreenillä. Aion myös kääntää painonnostopenkkimme toisin päin, jotta saan tangosta balettitangon ja voin harjoitella itsekseni tankosarjoja myös kotosalla. Luulen, että käyn ostamassa muutaman neliön jotain muovimatontyyppistä, jonka päällä on parempi harjoitella kuin parketin.

Loppuseminaarini jälkeen aiomme sulkeutua poikaystäväni vanhempien mökille Velkualle, laittaa siellä paikkoja kuntoon (mökki on yli 100-vuotta vanha ja aika karmeassa kunnossa) ja etenkin laittaa aivot narikkaan pariksi viikoksi. Kevään aikana olen stressannut ja murehtinut enemmän kuin laki sallii ja mökkireissu tulee olemaan aivottomuuden, fyysisen työn ja viinin riemuvoitto. Niin ja nukkumisen.

Tumblr_llih9j0pie1qgoiq8o1_500_large
http://sexandflowers.tumblr.com/post/5681912128/hellocute-hai-dont-mind-me-via-pinteres
Tälleen mä chillailen sitten sorkat kohti taivasta...


Dance Primon kuulumisista voin kirjoittaa täysin erikseen tuossa myöhemmin, en jaksa avata sen vointeja juuri tältä istumalta.

Huomenna olen menossa jokavuotisiin lääkiksen pääsykokeisiin. Kyllä - olen elävä legenda Turun pääsykokeissa, koska en voi jättää yhtäkään kevättä väliin. Tämä kaikki alkoi siis vuonna 2005, kun pyrin ensimmäisen kerran lääkikseen. Olin aikalailla lyönyt ylppärit laimin, sillä luin kokeisiin jo tammikuusta lähtien. Jäinkin neljän pisteen päähän, joka jäikin parhaaksi suorituksekseni. Seuraavana keväänä hain tosissa uudestaan ja hain myös piruuttani opiskelemaan biotekniikkaan ammattikorkeakouluun, josta siis nyt valmistun. Eipä tärpännyt vieläkään ja aloitin opiskelun AMK:ssa. Jäin heti ensimmäisenä vuonna jälkeen opinnoista, koska olin päättänyt päästä lääkikseen ja luin taas koko kevään pääsykokeisiin. Tällöin elettiin siis kevättä 2007. Viimeisen kerran hain tosissani sisään keväällä 2008, jonka ansiosta jäin taas jälkeen omista opinnoistani. En päässyt edelleenkään sisään ja ajattelin suorittaa ensin tämän tutkinnon loppuun, koska muuten en pian valmistuisi ollenkaan. Olen ollut piruuttani kokeissa myös vuonna 2009 ja 2010 tunnustelemassa tunnelmia, enkä voisi mitenkään jättää tänäkään vuonna kokeita väliin. Eräs koulukaverini, joka valmistuu myös kesäkuussa osallistuu tänä keväänä tosissaan lääkiksen pääsykokeisiin ja voinpahan ainakin olla tsemppaamassa häntä! Luultavasti haen joskus myöhemmin vielä lääkikseen, kunhan saan pyhitettyä lukemiselle tarpeeksi aikaa. Katsotaan.

Tällaista tänään, tuollaista huomenna ja sellaista aikaisemmin. Pääni on niin ylirasituksesta solmussa, että eniten odotan mökkeilyä kesäkuussa ja aikaa rauhoittua. Opinnäytetyöni lopullisen version palautan tämän viikon perjantaina ja sen kirjoittaminen ja pohtiminen saa sitten olla siinä. "Eiköhän tästä vielä toivuta..?" sanoi juoppo, kun itseään ojasta kampesi.

Tumblr_llgtljljwf1qjdx4mo1_500_large
 http://budla.tumblr.com/

sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Peukkuja Primolle

Olen julkaissut aika paljon videomateriaalia muuten Dance Primon Facebook-sivustolla, joista osa onkin jo blogissani tai jonkun toisen tanssiblogissa esiintynyttä YouTube-settiä, mutta osaksi videot saattavat olla sellaisia, joihin et ole vielä törmännyt. Tule siis ja vedä pirtsa osoitteeseen http://www.facebook.com/pages/Dance-Primo/143374885731559.

Tumblr_lk8jurglrf1qhaiboo1_400_large
http://suuuani.tumblr.com/page/6